Waarom via Luxury Vintage

img_4934Als geen ander weten wij hoeveel werk het kost om online originele tweedehands of vintage designer fashion te verkopen. U moet een paar keer per dag reageren op (onzin)biedingen en vragen van mensen beantwoorden die toch niets kopen. Bovendien durven mensen vaak niet zomaar (veel) geld over te maken naar een particuliere verkoper en om nu met iedereen zomaar af te spreken?! Dit kan vanaf nu veel makkelijker. U vult het inbrengformulier in en wij doen de rest!

We hebben een grote klantenkring van modeliefhebbers over de hele wereld opgebouwd die altijd op zoek zijn naar originele en goed onderhouden designer fashion. En geloof ons .. als u het artikel in de afgelopen jaar niet heeft gedragen, dan is de kans groot dat u dit ook niet meer zal doen. Dus waarom al die artikelen onnodig plek in uw kast laten nemen?

Het geheim van ons succes ligt in het feit dat wij transparant zijn. Wij geloven niet in kleine letters of verborgen kosten. We zouden er immers zelf er erg van balen als er bij ons kosten in rekening worden gebracht, omdat wij hebben nagelaten goed alles door te lezen. En laten we nu eerlijk zijn… wie heeft er tegenwoordig nog tijd om kleine lettertjes te lezen?!

Om het nog makkelijker te maken, hebben wij hierboven een lijst (met grote letters :)) geplaatst, waar al uw voordelen als verkoper bij Luxury Vintage uiteen zijn gezet. Lekker kort en bondig. Daar houden wij van!

Zijn niet al uw vragen beantwoord? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.