Verzenden

gratis-verzenden-binnen-nederland

Wij maken bij het verzenden van uw bestelling gebruik van de diensten van PostNL. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 10 werkdagen, nadat wij uw betaling hebben ontvangen, aan u te verzenden.

Onze levertijd is langer dan u wellicht gewend bent, omdat het door u gekochte artikel door de verkoper eerst aan ons dient te worden verzonden, wij het artikel op authenticiteit dienen te controleren en vervolgens aan u dienen te verzenden. Wij achten het van groot belang dat wij een laatste authenticiteit en conditie controle uitvoeren, zodat u zeker weet dat u het artikel dat u via Luxury Vintage heeft gekocht, ook daadwerkelijk krijgt toegestuurd. Echter, in de meeste gevallen ontvangt u uw bestelling eerder.

Sommige artikelen zijn echter al in ons bezit en kunnen binnen 24 uur naar u worden verzonden. In de productspecificatie kunt u lezen op welke artikelen dit van toepassing is.

Zodra wij uw bestelling aan PostNL hebben aangeboden, ontvangt u van ons een Track & Trace code zodat u uw bestelling kunt volgen. Luxury Vintage verzendt uw bestelling altijd aangetekend. Bestellingen vanaf €35,- worden binnen Nederland GRATIS verzonden. Voor bestellingen die worden verzonden binnen Europa (zone 1) wordt een bedrag ad €20,- in rekening gebracht. Voor bestellingen binnen Europa (zone 2) wordt een bedrag ad €25,- en buiten Europa een bedrag ad €35,- in rekening gebracht.