Bij Luxury Vintage kunt u met een gerust hart tweedehands en vintage designerkleding, -schoenen, -tassen en –accessoires kopen, want wij bieden uitsluitend 100% originele designer fashion items aan. Wij respecteren de visie en vakmanschap van de door ons verkochte fashion designers en zullen daarom NOOIT namaak en replica’s promoten.

 

Authenticiteit Beleid

1) Authenticiteit Check voorafgaand aan plaatsing

Alle artikelen die worden aangeboden op onze website worden eerst onderworpen aan strenge authenticiteit controles. Bij twijfel wordt het artikel niet in ons assortiment opgenomen of wordt de inbrenger verzocht om meer bewijs van authenticiteit aan te leveren.

authenticity-guaranteed-300x287

2) Authenticiteit verklaring inbrenger

Alvorens een inbrenger een designer artikel ter verkoop kan aanbieden, dient hij te verklaren dat hij 18 jaar of ouder is, het artikel tot zijn eigendom behoort, het artikel 100% origineel is en hij garant staat voor de authenticiteit van het artikel.

3) Aansprakelijkheid inbrenger

Daarnaast erkent de inbrenger alle aansprakelijkheid als (achteraf) blijkt dat het door hem aangeboden artikel een namaak blijkt te zijn.

4) Certificate of Authentication

Als enige in de online consigment industrie verstrekken wij op verzoek van de koper een Certificate of Authentication voor alle door ons verkochte designer schoenen, tassen, accessoires en kleding met een verkoopprijs boven de €250,-. De Certificate of Authentication zal worden opgemaakt door Authenticate First en zal om duplicatie redenen uitsluitend worden verstrekt aan de koper van het artikel!

Authenticate First is een onafhankelijk Amerikaans bedrijf dat meer dan 80 designer merken authenticeert en wereldwijd zeer kundige authenticatoren onder zich heeft. Daarnaast zijn zij bevoegd om statements te verstreken welke worden geaccepteerd als bewijsmiddel in CreditCard, PayPal en eBay claims. Zij zijn vanaf het begin ons steun en toeverlaat en zorgen ervoor dat wij met een gerust hart uitsluitend 100% originele designer artikelen kunnen verkopen.

5) ‘Recommended Link’ Keurmerk

Luxury Vintage is de trotse eigenaar van de ‘Authenticate First Recommended Link’ keurmerk! De keurmerk wordt alleen verstrekt aan websites die uitsluitend 100% originele designer fashion verkopen. Klik hier voor meer informatie.

6) Final Authenticy & Condition Check na verkoop

In tegenstelling tot anderen authenticeren wij niet alleen het artikel op de foto’s, maar laten de verkoper het artikel, nadat deze is verkocht, eerst naar ons verzenden voor een Final Authenticy & Condition Check. Zo weet de koper zeker dat het artikel dat hij via Luxury Vintage heeft gekocht daadwerkelijk het artikel is dat hij krijgt toegestuurd. Tijdens de Final Authenticy & Condition Check controleren wij ook de door de verkoper opgegeven conditie. Als de authenticiteit en/of de conditie niet overeenkomt met de werkelijkheid, dan zullen wij de koop annuleren en het volledige aankoopbedrag aan de koper restitueren. Aangezien de verkoop van namaak artikelen verboden is, worden alle namaak artikelen die wij ontvangen vernietigd.

Neem dus geen risico en koop uw tweedehands en vintage designer fashion bij Luxury Vintage!

authenticate-first-logo