Authenticeren

Twijfelt u over de authenticiteit van een designer fashion item die u reeds in uw bezit hebt of die u graag zou willen kopen via bijvoorbeeld Marktplaats of eBay? Geen nood! Bij Luxury Vintage kunt u het artikel snel en gemakkelijk laten authentiseren.

 

Hoe kan ik een designer artikel laten authenticeren?

Een artikel laten authenticeren via Luxury Vintage is heel gemakkelijk. U vult onderstaand formulier in en upload de in het formulier aangegeven foto’s.

Zodra wij uw betaling en alle door ons verzochte foto’s hebben ontvangen, zullen wij u (in de meeste gevallen binnen twee werkdagen met uitzondering van Amerikaanse feestdagen) per e-mail het antwoord sturen. Wij willen u er op attenderen dat de authenticators om aanvullende foto’s kunnen verzoeken en dat het termijn pas ingaat op het moment dat alle door ons verzochte foto’s door ons zijn ontvangen. Wij adviseren u daarom om uitsluitend foto’s te uploaden van goede kwaliteit waar alle letters en cijfers goed leesbaar zijn.

Heeft u geen zin om twee werkdagen te wachten, dan kunt u in het formulier tegen een meerprijs een 24 uur service aanvragen.

Als uit de authenticatie blijkt dat het artikel authentiek is, dan ontvangt u van ons per email een bevestiging. U kunt er ook voor kiezen om tegen een meerprijs een Certificate of Authentication in een PDF file te ontvangen. De Certificate of Authentication is niet bindend qua inhoud doch alleen een bewijs dat het artikel is geauthenticeerd!

 

Aan welke eisen dienen de foto’s te voldoen?

In het inbrengformulier zult u een lijst aantreffen van voorbeeldfoto’s die gebaseerd zijn op de door u opgegeven antwoorden. Wij verzoeken u vriendelijk soortgelijke foto’s van uw artikel te maken.

Om te voorkomen dat u onnodig lang moet wachten op een antwoord, verzoeken wij u vriendelijk om bij het maken van de foto’s onderstaande regels in acht te nemen:

  1. Voeg van ieder onderdeel waar de merknaam of logo op staat een foto;
  2. Zorg dat alle letters/cijfers goed leesbaar zijn;
  3. Zorg dat de foto’s scherp en duidelijk zijn;
  4. Zorg dat iedere geüploade foto minimaal 1MB is;
  5. Maak de foto’s met een natuurlijke lichtinval en gebruik bij voorkeur geen flits.

 

Wat zijn de kosten voor het laten authenticeren van een artikel?

Hieronder treft u een de prijslijst voor het laten authenticeren van designer artikelen aan. Na het invullen van onderstaand formulier zult u automatisch doorverwezen worden naar de betaalpagina.

Artikel Prijs
Alle artikelen m.u.v. Chanel tassen en Hermès artikelen €15
Chanel tassen €20
Hermès tassen of portemonnees €40
Hermès Exotic €55
Hermès juwelen of accessoires €25
Waardebepaling Hermès + €10
Waardebepaling overig + €5
Certificate of Authentication in PDF + €8

 

Authenticiteit verzoek formulier